Den 31-årige offensive midtbanespiller var bayern trøje børn den hurtigste nye kunne græsse igen mod slutningen af ​​september. Det betyder, at Ronaldo skal bestå mindst fem spil, herunder fire spanske liga åbner. Ronaldo vil ikke blive ledsager Madrid mens touring sæson i Canada og er blevet udelukket mod Sevilla i den europæiske Super Cup barcelona trøje børn på onsdag (2016/08/10). Den tidligere Manchester United (MU) skal også bestå en væk duel contra Real Sociedad i det første spil i den spanske liga den 22. august næste.

Efter at Ronaldo stadig knække, når Madrid mod juventus trøje Celta Vigo (2016/08/28) og Osasuna (2016/09/11), samt senere besøg i Espanyol (2016/09/18). Han er tvivlsomt vil komme sig helt, når nærmede Villarreal (21/09/2016).Den vigtigste Manchester United målmand, David de Gea kan bestemt ikke forsvare det spanske landshold, når der beskæftiger sig med Belarus i den europæiske Cup kvalificerende match vil finde sted næste weekend.

Trapattoni annoncerede sin tilbagetræden sammen manchester united trøje med assistenttræner Marco Tardelli, efter den irske nederlag 0 Østrig, tirsdag (10/9). Den 74-årige træner er stadig stadig har 10 måneder tilbage af sin kontrakt løber, med drengene i Green. En venstre knæ skade, som Ronaldo fodboldtrøjer børn Portugal 0 sejr over Frankrig i finalen i Europa Cup i 2016 gør Madrid en alvorlig ulempe. På grund af at kollidere med Dimitri Payet, skal CR7 pause på mindst otte uger.


Pin ça sur Pinterest

Partager!