Spansk målmand, David de Gea til at være fraværende fra træningen efter at have lidt et forvredet den lille finger, den spanske fodboldforbund skrev på deres officielle messi trøje hjemmeside. Han vil forblive med det spanske landshold trup indtil lægehold kunne være sikker på, hvor lang tid det tager at overvinde skaden,

Dog vil denne betingelse bayern trøje også være et stort tab for Manchester United, der vil spille spillet contra Arsenal næste weekend.Everton Manager Robertofodboldtrøjer børn Martinez vurdere hans team udført helt efter vellykket tavshed værten Wolfsburg 0 i den fortsatte levering HLiga Europa Group på Volkswagen Arena, fredag ​​(28/11) tidligt om morgenen.

Dette er et perfekt udseende. Counterattack vi lukker ned, og jeg troede, at vi spillede uden biasa.ujar Martinez, rapporteret af Goal, fredag ​​(28/11). Ud over at rose udførelsen af ​​hans hold, den spanske træner roste også den defensive linje spiller fantastisk, fordi det er i stand til at blokere opposition modstander i hele spillet.

David de Gea er blevet en af ​​de nye idol under overliggeren spanske landshold. Spillere, fodboldtrøjer der senere rapporteret et mål for Real Madrid, formået at vise den aktuelle kapacitet menes at træde i stedet for Iker Casillas i spillet contra Luxemburg. Wolfsburg i spillet er barcelona trøje faktisk udføres ikke så slemt, men Everton var i stand til at dominere spillet, og til sidst snittet to mål sejr Romelo Lukaku og Kevin Mirallas kørte tilnavnet menjadijuara Gruppe H, som var på 11 point.


Pin ça sur Pinterest

Partager!